Lutka “Azra” može biti vaša

Piše: Redakcija

Lutka je igračka koja je obilježila djetinjstvo svake djevojčice. Bile su nam najbolje prijateljice, presvlačili smo ih, pričali s njima, igrali se i svaka od njih je imala svoje ime. Kako odrastamo, one dospiju u nečije druge ruke, imajući istu ulogu. Međutim, Samra Krzić je kreiranjem ručno izrađenih lutki odlučila na jedinstven način uljepšati nečije djetinjstvo. Lutke koje pravi, osim zabavne, imaju i edukativnu ulogu.

Zajedno sa svojom mamom odlučila je napraviti lutku kojoj će dati ime Azra, po uzoru na naš magazin, te je pokloniti jednoj našoj čitateljki. Sve što treba da uradite jeste da na Facebook objavu ovog članka kliknete “like” i ostavite komentar sa svojim imenom i prezimenom, te mjesto odakle ste.

Ime sretnog dobitnika će biti objavljeno u idućem broju magazina Azra (01.02.2017.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti