Dizajneri se ručno pisanim porukama opraštaju od Michelle Obama: Vidim vas za četiri godine kao prvu ženu predsjednika

Piše: Redakcija

Ona je bila jedna od modno najosvještenijih prvih dama u američkoj historiji. Tokom osam godina, koliko je njen suprug Barack Obama bio predsjednik, Michelle Obama je donijela veliki publicitet američkim i internacionalnim modnim dizajnerima. Svi oni se sada opraštaju od Michelle ručno pisanim porukama zahvale.

Joseph Altuzarra:

Hvala ti Michelle što si bila tako divan uzor i glasnogovornik svih Amerikanaca. Nedostajat ćeš nam – napisao je  Joseph Altuzarra koji je 2008. godine u New Yorku lansirao svoj luksuzni brend Altuzarra.

poruke altuzarra1

 

Jason Wu:

Draga Michelle,

Hvala na velikoj podršci, ne samo meni, već svim kreativcima koji sanjaju u ovoj zemlji. Nadahnjujete me i toliko sam ponosan što sam odigrao djelić uloge u vašem nevjerovatnom nasljeđu. S ponosom mogu reći da sam dosegao svoj američki san – napisao je njujorški dizajner porijeklom iz Kanade.

poruke jason wu

 

 

Georgina Chapman i Keren Craig „Marchesa“:

Draga Michelle,

Proteklih osam godina pokazali ste toliku snagu, samopouzdanje i staloženost kao prva dama. Nesebično i uzorno djelo i utjecaj koji ostavljate iza sebe sigurno neće biti zaboravljeni. Kao dizajnerima ukazali ste nam veliku čast noseći Marchesu. Od državnih večera do gala zabava pokazali ste najviši nivo elegancije i gracioznosti, i tome se duboko divimo. Hvala vam za sve što ste učinili, iza sebe ostavljate trajnu ostavštinu i s nestrpljenjem isčekujemo vaše naredne aktivnosti.

 

Najljepše želje,

Georgina Chapman  & Keren Craig

poruke marchessa

 

Monique Lhuillier:

Draga gospođo Michelle Obama,

 

Toliko sam počastvovana što sam imala priliku vas oblačiti, i volim sve ono što ste učinili za američku modu. Vaše samopouzdanje i staloženost u svakoj situaciji toliko su inspirirajući za mene.

Monique Lhuillier

poruke Monique Lhuillier

 

 

Prabal Gurung:

Draga gospođo Obama,

Hvala vam za vašu gracioznost, staloženost, intelekt i integritet. Svima ste nam bili nadahnuće. Hvala vam što ste nam dopustili da budemo dijelom vaše historije. Za četiri godine ću vas ponovo vidjeti, kao našu prvu ženu predsjednika.

poruke Prabal Gurung

 

Christian Siriano:

Draga Michelle,

Bila mi je čast dizajnirati za ženu kojoj se jako divim svih ovih osam godina. I ženu kojoj ću se diviti ostatak svog života. Briga, suosjećanje i dobročinstvo ostavljate kao ostavštinu prve dame. Vaša podrška mi mnogo znači. Kao mlad dizajner iz Marylanda, uvijek ću se optimisitčno sjetiti kako je moja karijera procvjetala u pravom momentu. Meni ste vi bili taj momenat. Kao naša prva dama, izborima koje ste u svom odijevanju pravili bacili su svjetlo na mnoge rastuće američke biznse. Vaša podrška je bila stimulirajuća za našu industriju i poticala je umjetničku kreativnost. Radujem se vašim narednim koracima i dizajniranju za vas u godinama koje dolaze.

Hvala vam.

poruke Christian Siriano

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti