Milica Kokotović: Uskoro mama drugi put

Piše: Redakcija

S obzirom na to da već ima sina, Milica osjećaj majčinstva definira kao nešto najljepše i najplemenitije što može krasiti jednu ženu, a dodaje i to da joj je ova trudnoća potpuno drugačija od prve.

– Čini mi se da sam tokom prve bila više uplašena u smislu da sam svaku reakciju tijela duboko tumačila i analizirala, postavljajući bezbroj pitanja zašto i kako – kaže Milica za naš magazin i dodaje da je, poučena prethodnim iskustvom, sada mnogo opuštenija i smirenija.

Ona je sa svojih 26 godina idealan primjer uspješne mlade žene. Osim karijere i rada na emisiji „Bakina kuhinja”, Milica se ostvarila i na privatnom planu, a porodica je najbolji dokaz toga. Naime, sa suprugom Markom već ima dvogodišnjeg sina Filipa, čiji rođendan su proslavili u decembru.

– Imam beskrajnu podršku i ljubav porodice. Maze me i paze, a ja se ne bunim uopšte. Ono što je najvažnije jeste da trudnoća i porod proteknu u najboljem redu i dobrom zdravlju – dodaje Milica.

milica kokotović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti