Kristina Marčeta: Lijepa Banjalučanka na našem coveru

Piše: Redakcija

Lice januarske naslovnice Azrinog “Stylissima” je Kristina Marčeta (24) iz Mrkonjić Grada, koja živi u Banjaluci. Kristina je po struci vaspitačica u dječijem vrtiću. O razlozima zbog kojih je odlučila poslati svoje fotografije i prijaviti se za naslovnicu rubrike “Stylissimo” kaže:

– Moja drugarica, Milica, nagovorila me da pošaljem fotografije i prijavim se, iako ne volim da se eksponiram. Moram priznati da se nisam nadala da ćete baš mene izabrati, ali svakako da mi je drago kada sam saznala da ću lice januarske naslovnice biti ja – kazala je Kristina, koja se odlično snašla u ulozi modela.

Ova lijepa Banjalučanka uživala je pred fotoobjektivom talentiranog Marija Kleina. Jedan cijeli dan je bila naša zvijezda, Za njenu frizuru zaduženo je bilo osoblje fizerskog salona “Cibus”, a odjevnu kombinaciju koju je izabrala u butiku “Stefanel” u BBI centru, potpuno je istakla makeuo-om brenda “Deborah”.

Među brojnim prijavama za naslovnicu Azrinog “Stylissima”, koje su pristizale iz Sarajeva, Brčkog, Gračanice, Mostara, Visokog…., ovog puta smo izabrali Kristinu, drugog mjeseca to već možete biti vi. Pitate se šta je potrebno?

Šaljite nam vaše fotografije na mail [email protected], s punim podacima (ime, prezime, mjesto stanovanja i broj telefona), izabrat ćemo jednu djevojku i omogućiti joj beauty makeover. Djevojka koja bude krasila naslovnicu Stylissima dobit će i vrijedan poklon naših partnera.

Ne morate biti zvijezda da biste dobile svoj prvi cover!!! Sretno, djevojke!

ms-4 ms-5

ms-3 ms-8

 

Pročitajte još