Nicole Kidman i Keith Urban:Ipak je u njihovom braku sve uredu

Piše: Redakcija

Iako su svjetski mediji prije nekoliko dana objavili kako su se Nicole Kidman i Keith Urban posvađali pred kamerama tokom premijere njenog novog filma „Lion“ u Sydneyju, čini se da u braku slavne glumice i country pjevača stvari i nisu tako loše.

U prošli petak, prilikom preuzimanja nagrade za najbolju sporednu glumicu u spomenutom filmu, na 6. AACTA International Awardsu u Hollywoodu, 49-godišnja oskarovka se potrudila da pred svima pohvali svog supruga s kojim ima dvije kćerke.

nicole1

– Zahvaljujem se najdivnijem muškarcu kojem sam ikad upoznala  Keithu Lionelu Urbanu – kazala je u svom govoru Nicole, dodajući kako njen suprug ima džipsi srce i da putuje svijetom zajedno s njom.

– Kažem mu da idemo snimati film u Tasmaniji, a on kaže: „OK“ – ispričala je glumica.

 

Kao jedan od naljepših trenutaka u braku s Keithom, Nicole izdvaja proslavu njenog 40. rođendana.

– Kada sam napunila 40 godina, Keith me odvezao na vrh malog brda u Australiji, gdje je priredio vatromet. Bili smo sami i to mi je bilo baš sexy – otkrila je Nicole.

nicole100 nicole101

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti