Nova “Azra” od sutra u prodaji: Velika ispovijest Pamele Ramljak: Bebu sam izgubila prije dvije i po godine, testirala se na trombofiliju, sama sebi dajem injekcije, i danas čekam dječaka

Piše: Redakcija

U novom broju magazina “Azra”, koji je od sutra na kioscima čitajte: pjevačica Pamela Ramljak otvoreno govori kako je prije dvije i po godine izgubila bebu. Pameli je dijagnosticirana trombofilija, koja je u njenom slučaju bila odgovorna za spontani pobačaj. Da, ponovo ne bi proživjela istu bol, Pamela se odlučila podvrgnuti metodi zadržavanja ploda i danas sama sebi daje injekcije. 120 ih je do sada primila.

Naša glumica Belma Lizde-Kurt prvi put za “Azru” pokazuje sina i kćerku. Belma se prisjeća i kultnog lika Rabije iz serije “Lud, zbunjen, normalan”, ali i govori zašto je umjesto svijeta odraslih izabrala svijet najmlađih.

Vrlo je važno šta jedemo, i u ovom broju vam pišemo o svim dobrim svojstvima alkalne ishrane. Dvije sedmice su dovoljne da se izborite sa kiselošću organizma. Čitajte u novoj “Azri” i kako.

Kako i koliko bh. javne osobe koriste društvene mreže; znaju li koristiti sve njihove mogućnosti za razvoj posla, ili su na Facebooku, Instagramu i Twitteru i dalje najviše zbog zabave, tema je o kojoj smo razgovarali sa stručnjacima za PR i komunikacije, kao i s nekoliko proslavljenih bh. javnih osoba.

 

U novoj “Azri” čitajte i:

Najbolje evropske destinacije za proslavu Nove Godine

Zašto je karirano uvijek in

Neobični hobiji holivudskih zvijezda; da li ste znali da Johnny Depp skuplja barbike?

Savjetujemo vas kako da dekorirate sto za predstojeće praznike

Čitajte kako je nekad izgledao Halep i kako se u njemu živjelo

Nova “Azra” donosi i pregršt poklona!

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti