Darujemo vam tretman manikure

Piše: Redakcija

Navikli smo da vrhunski kuhari, frizeri i šminkeri budu muškarci, međutim, muškarac u kozmetičkom salonu je još uvijek rijetkost. U kozmetičkom salonu „Beauty studio by Elena“ upoznali smo Željka Šehovca koji već godinu radi kao kozmetičar. Za „Azru“ govori zašto je počeo ženama ukrašavati nokte, koliko mu je bilo teško savladati sve potrebne tehnike, te kako se uspijeva izboriti u „ženskom“ svijetu.

Željko Šehovac je jedini muškarac u BiH koji djevojkama i ženama izmami zasigurno najviše osmijeha na lica nego ijedan drugi. To je sigurno tako, jer je on jedini u BiH koji radi nokte i jedan od malobrojnih u regiji. Naime, njegova supruga je vlasnica tog salona i svih tih godina koliko je ona radila, prisustvovao je brojnim seminarima i edukacijama kao njena podrška. Kako bi proširila svoj posao, trebalo joj je još radnika. Nije ni razmišljala da bi to mogao biti upravo njen suprug. Međutim, Željko je sam predložio da počne raditi taj posao i tada počinje njegova priča u malom „ženskom“ svijetu.

 

Kompletan tekst pročitajte u printanom izdanju magazina Azra (br. 1032)

Željko i Elena su odlučili jednu čitateljku “Azre” obradovati uljepšavanjem noktiju. Sve što trebate uraditi jeste odgovoriti na pitanje: Da li biste uljepšavanje svojih noktiju prepustili muškarcu? Nagradna igra traje do 12.12.2016. godine. Odgovore pišite u komentarima ispod članka, a dobitnica nagrade će biti objavljena u idućem broju magazina “Azra”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti