Milan povukao tužbu protiv Severine

Piše: Redakcija

Milan Popović (47) odustao je od zahtjeva na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu kojim traži da sa sinom provodi jednako vremena kao Severina (41).

To ne znači da je srpski “kralj bakra” odustao od namjere da jednoipolgodišnjeg Aleksandra odgaja ravnopravno s pjevačicom, nego želi ubrzati stvar.

– Kako je Severina njega tužila, Popović je svoju tužbu povukao jer bi dva paralelna procesa sve zakomplicirala – saopštila  je Milanova glasnogovornica.

Detalji o skrbništvu nad dječakom koji nije vidio oca već gotovo dva mjeseca ionako će biti definirani u procesu koji je prije nekoliko sedmica pokrenula Severina.

Pjevačica u tužbi traži da se sin povjeri isključivo njoj na uzdržavanje i čuvanje te da zbog dobrobiti djeteta svaki kontakt Milana i Aleksandra bude u njezinu stanu i u njenom prisustvu. Popović je rekao i kako Severina tom tužbom zahtijeva da on alimentacijom ne uzdržava samo svojega sina, nego i nju.

Izvor 24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti