Pletenica Jennifer Morrison je hit! Evo kako je možete napraviti

Piše: Redakcija

Nijedna poznata ličnost nije luda za pletenicama u kosi kao što je glumica Jennifer Morrison. Na festivalu u Torontu pokazala je novu, koja je naizgled neuredna kombinacija riblje kosti i pletenice. Odličan izbor za crveni tepih, ali i i za svaki dan.

A evo uputstva kako je napraviti: najprije trebate nakovrčati kosu i prebaciti na jednu stranu. Nakon toga, nekoliko centimetara od čela, izdvojite tri pramena i ispletite krunsku pletenicu dodajući pri svakom koraku novi pramen kose. Učvrstiti je ukosnicama na potiljku. Od ostatka kose koju ste prebacili sa strane ispletite riblju kost.

Riblju kost ispletite tako da kosu podijelite na dva dijela. S prvog dijela izdvojite vanjski pramen i prebacite ga oko drugog dijela. Potom s drugog dijela koji držite u ruci izdvojite vanjski pramen i prebacite ga oko suprotne strane. Nakon toga riblju kost malo razvucite. Vaša savršena frizura je gotova.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti