Osvojite zlatnu “Cocopat” torbu!

Piše: Redakcija

Da se upornost i trud itekako isplate dokaz su tri prekrasne sestre koje su sa svojom mamom pokrenule porodični biznis i razvile prepoznatljiv brend pod imenom Cocopat. Njihove torbe tražene su i van granica BiH, a priča koja prethodi njihovoj popularnosti nije bila jednostavna i lagana..

Kada pogledate njihov Facebook ili Instagram profil pomislite da se radi o nekom svjetskom brendu torbi, počevši od kvalitete fotografija, modela, dizajna i materijala. Iza svega što stoji pod markicom Cocopat stoje četiri prekrasne dame iz Busovače koje dokazuju kako domaći proizvodi zavrijeđuju pažnju i kako mogu parirati onima koji se nalaze u najpoznatijim trgovinama širom svijeta. Mama Marijana i kćerka Patricia započele su privatni biznis ne sanjajući da će naići na toliko interesovanje kod pripadnica ljepšeg spola. Ubrzo su im se pridružile i druge dvije sestre, studentica Iva i gimnazijalka Sara, da proces stvaranja „Made in BiH“ proizvoda, učine što bržim i kvalitetnijim.  A o dizajnu i šivaćoj mašini, na početku, nisu znale ništa…

Ostatak čitajte u štampanom izdanju…

15134229_10154807474264214_1493711090_n

 

Ukoliko želite ovu prelijepu torbu iz nove “Cocopat” kolekcije, u komentaru ispod ovog teksta napišite na šta vas asocira zlatna boja..

Nagradna igra traje do ponedjeljka 21.11. do 12h kada ćemo izabrati dobitnicu. Ime dobitnice bit će objavljeno u printanom izdanju magazina “Azra” (broj 1030 koji izlazi 23. novembra).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti