Kate Middleton oduševljena novom djevojkom princa Harryja

Piše: Redakcija

Woman’s Day časopis navodi da vojvotkinja od Cambridgea čini sve kako bi podržala Meghan. Međutim, kraljevska porodica se još uvijek nije službeno oglasila povodom odnosa Kate Middleton i glumice.

“Kate je sretna jer je Harry napokon našao djevojku koju vrijedi čuvati”, kazao je izvor za Woman’s Day.

Princ William i Kate žive u Norfolku, a u Kensingtonskoj palači borave tokom posjete Londonu, gdje su bili proteklog vikenda. Izvori navode da Meghan nije imala priliku upoznati Williama i Kate prije dolaska u palaču. U Londonu su tokom vikenda bili i princ Charles i njegova supruga Camilla, a kraljica i princ Phillip dolaze u narednim danima pa će princ Harry imati priliku svoju novu djevojku predstaviti cijeloj porodici.

Meghan je prošle sedmice fotografisana u blizini palače pri povratku iz kupovine.

Podsjećamo, palača je nedavno objavila saopćenje princa Harryja u kojem optužuje medije da maltretiraju i uznemiravaju njegovu djevojku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti