Hilary Swank lansirala svoju sportsku kolekciju

Piše: Redakcija

Podužem popisu poznatih dama s vlastitom modnom linijom, među kojima su Beyonce, Rita Ora, Selena Gomez i Heidi Klum, sada se pridružila i američka glumica Hilary Swank.

Dvostruka dobitnica Oscara nije nikada pokazivala zanimanje za dizajn. U djetinjstvu je željela biti veterinarka ili astronautica, ali je na sve brzo zaboravila kada se okušala u glumi. Sa samo devet godina prvi je put nastupila u pozorišnoj predstavi “Knjiga o džungli”, a holivudsku karijeru je započela manjom ulogom u filmu “Buffy: Ubojica vampira”. Ipak, nakon dva osvojena Oscara, 42-godišnja glumica posvetila se dizajniranju svoje modne linije “Mission Statement”.

“Željela sam odati počast ženama s iznimnim idejama i ponuditi im udobnu odjeću u kojoj će moći provesti cijeli dan, a neće izgledati kao da su se upravo vratile s vježbanja – izjavila je slavna glumica povodom lansiranja kolekcije. “Mission Statement” linija je idealna za vježbanje, ali lako će se uklopiti i u svakodnevne, ležerne kombinacije, a cijene komada se kreću od 115 pa sve do 1150 dolara.

Foto: missionstatement.com

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti