Hit boje za uređenje enterijera

Piše: Redakcija

U modi i dizajnu najzastupljenija je zelena, i to ne samo u livadnoj nijansi nego i u ostalim pastelnim, pomalo ispranim tonovima. Zelenilo već neko vrijeme vlada enterijerom, a sada se sa biljaka prenosi i na namještaj, rasvjetu i ostale dekorativne sitnice.

ormar

luster

stolica1

Pored zelene apsolutni hit je i boja hrđe i crvene zemlje. Radi se o senzualnim i oku ugodnim bojama koje su vrlo zahvalne za kombinovanje. U suprotnosti sa uvjerenjima, ove nijanse se mogu uspješno kombinovati sa zelenom.

stolica2

Boja senfa je popularna već nekoliko godina, ali je ove sezone nešto intezivnija i toplija sa više primjesa žute. Ove tri boje su idealne za međusobono kombinovanje, ne samo zbog trenda, nego i odlično funkcionišu zajedno.

kauc

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti