Shanen Doherty: Slavna glumica poslala snažnu poruku ženama oboljelim od raka dojke

Piše: Redakcija

Krenuvši sa terapijama, njene fotografije postajale se dirljivije i emotivnije, a posljednjom objavom zaista je rasplakala fanove.

Shannen Doherty (45) fotografisali su kako leži sklupčana na bolničkom krevetu bez snage za daljnu borbu s ovom zloćudnom bolesti.

– Dan poslije hemoterapije nije uvijek tako dobar. Ponekad ne možeš plesati, ne možeš jesti, a ponekad ne možeš ni razmišljati o idućem danu. Ponekad se čini da jednostavno nećeš uspjeti. To prolazi. Ponekad prođe sljedeći dan, ponekad dva dana kasnije, a ponekad treba šest dana, ali uvijek prođe i onda se možete kretati. Možete se nadati. Možete moći. Za sve one koji boluju od raka i sve koji pate – budite hrabri. Budite jaki. Budite pozitivni – napisala jeDoherty.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti