Prirodni lijek za proširene vene

Piše: Redakcija

Za većinu ljudi proširene vene su samo jednostavan estetski problem i ne uzrokuju nikakve smetnje, osim smetnje izgledu. No, kod nekih osoba one mogu uzrokovati bol i neugodu. Ponekad proširene vene mogu dovesti i do većih problema. One također mogu biti simptom drugih, većih problema s cirkulacijom. Tretmani za liječenje mogu uključivati vlastitu skrb ili postupke kojima liječnik može zatvoriti ili ukloniti vene.

Postoji nekoliko načina da ih se riješite uz pomoć sastojaka koje već imate kod kuće, a mi ćemo vam predstaviti dva najučinkovitija načina.

Prvi način je korištenje mladog paradajza koji se isjeckan na manje komadiće stavlja na mjesto gdje su proširene vene i kapilare. Obratite pažnju koristiti mlad i ne potpuno zreo paradajz. Neophodno je komade paradajza držati 2 do 3 minute, a zatim namazati kremu na kožu. Proces treba ponavljati narednih 10 dana, a ispucane kapilare će nestati.

Drugi način je koristiti jabučni ocat, koje ćete primjenjivati na područje ispucanih kapilara. Utrljavajte ocat 3 puta dnevno i tako naredna 3 do 4 tjedna. Budite oprezni s jabučnim octom na osjetljiva područja kako ne bi iritirali kožu.

Kapilare i proširene vene je vrlo teško u potpunosti riješiti. Neke žene su sklone pucanju kapilara i imaju proširene vene i to im je genetski. Svaka od vas se teško nosi s takvim promjenama na tijelu. Sretnice su one koje nemaju s time problema. Okušajte ove prirodne pripravke, oduševit ćete se rezultatima. Ne košta vas ništa, osim mrvice vremena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti