8 modela ponča koji su popularni

Piše: Redakcija

Najpopularniji odjevni predmet do sada je definitivno pončo. Većina žena se odlučuje upravo za pončo iz razloga što je udoban, topao i jako dobro se uklapa u bilo koju kombinaciju. Ovaj odjevni predmet već godinama je u vrhu najomiljenijih jesenskih odjevnih predmeta.  Dužina ponča može biti od kratak ali i ispod struka do dužeg koji seže sve do koljena. Ono što je najprihvatljivije kod ovog odjevnog predmeta jeste da on ne mora biti rezerviran samo za jesen. Možemo ga nositi i zimi preko jakne ili kaputa. Pončo još zovemo i vunenom dekicom. Među prvim je u kolekciji za jesen/zimu koju je uvrstila modna kuća Burberry. Napravljen je od kašmira i u čitavoj paleti boja s mogućnošću apliciranja inicijala vlastitog imena, Burberry se potrudio biti unikatan.

Prednost ponča je također što postoje dvije ili tri veličine tako da nema potrebe da brinemo hoće li nam odgovarati. Nudimo vam 8 modela ponča koji će vas grijati čitavu zimu.

ponco8 ponco

ponco1 ponco2

ponco3 ponco4

ponco5 ponco6

ponco7

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti