Kako miriše Amel Tuka

Piše: Redakcija

Pune dvije godine kuća Cartier je radila na kreiranju svoje prve parfemske vode za muškarce.
Cartier je jedna od četiri kuće u svijetu koja ima sopstvenog parfumijera – Mathilde Laurent.

cartier-lenvol
Mathilde Laurent je i ovog puta pokazala svoju izvrsnost kreirajući novi parfem za muškarce L’Envol edp. Stvorila je privlačnu, aktivnu supstancu koja daje snagu, moć i eleganciju jakim karakterima. Poput pravog inkubatora slobode, ovo je „napitak“ koji oživljava duh i stimuliše dušu.
Parfem koji vam daje snagu da nadmašite sami sebe, oblikujete svoju sudbinu, uzmete stvar u svoje ruke i poletite.

cariter-lenvol1
Da bi muškarci mogli ići izvan svojih granica, Mathilde je koristila sastojke koji daju hrabrost i snagu, koji otvaraju um i šire vidike. Jedan od dragocjenih sastojaka ovog parfema je i medovina/medica koja je među najstarijim alkoholnim pićima. Prisutna je u mnogim mitologijama i simbolizira snagu i besmrtnost. Prozračna svježina maglovitog mošusnog oblaka, obogaćena irisom kako bi se kreirao puderasti efekat. Potpunu ovisnost o ovom parfemu daje jasna i ugodna baza meda i gaiac drveta.
Poput ampule vitalnosti, prozračna, staklena bočica sa metalno-sivim detaljma odraz je muževnosti.

Oficijelni video možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=IIrMvbeXqCU

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti