Halit priredio rođendansko iznenađenje supruzi Bergüzar

Piše: Redakcija

Najveće turske zvijezde okupile su se na snimanju serije “Karadayi”,  koja je ove godine osvojila više od trideset nagrada, između ostalih za najbolju seriju i najbolje glumce. Trenutno se u Turskoj snimaju nove epizode, a jednu od glavnih uloga tumači i Bergüzar Korel.

Upravo na snimanju dočekala je svoj 31. rođendan. Očekivala je mnogo posla, ali ne i iznenađenje koje joj je priredio njen suprug, Halit Egenç, uz pomoć kolega sa seta. U fabrici cipela “Beykoz”, gdje se trenutno snimaju nove scene, organizirali su zabavu iznenađenja za glavnu glumicu.

Mnoštvo balona i konfete bile su samo dio posebne atmosfere. Kad je u mnoštvu Bergüzar vidjela supruga i sina Alija, nije mogla zaustaviti suze radosnice. Neizostavna je bila i rođendanska torta, koja se sastojala od četiri dijela: svaki dio bio je u obliku slova koja skupa daju riječ “ljubav”.

I ovaj gest oduševio je Bergüzar, koja je ovog ljeta proglašena najboljom glumicom Turske.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti