Arduana Pribinja u Walt Disney carstvu: Pariz je uvijek dobra ideja

Piše: Redakcija

Proslava rođendana njenog sina Haruna, koji je ove godine napunio 11 godina, bila je uvod u opuštajuće trenutke s njena tri muškarca.

Naime, Arduana je sa suprugom Mahirom i njena dva sina posjetila Pariz i ponovo se uvjerila u sve njegove ljepote, a „djevojčica” u njoj joj nije dozvolila da izbjegne najzabavnije mjesto na svijetu – Disneyland.

Kako bi joj putovanje u carstvo Walta Disneya prošlo u najboljem sjećanju, potrudila se da zabilježi sve fascinantne trenutke i podijeli ih sa svojim virtuelnim prijateljima putem društvenih mreža.

Putovanje je počela dobro poznatom frazom „Paris is always good idea”, a nije krila oduševljenje prema najpoznatijim građevinama glavnog grada Francuske, a naročito prema sadržaju koji nudi „šareni” Disneyland.

[nggallery id=887]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti