Obožavatelji su tužili Siju zbog lošeg nastupa i traže milione

Piše: Redakcija

Nijednom se nije obratila publici, nije ni spomenula da joj je drago što je u Tel-Avivu, a na kraju je samo rekla ‘hvala’, stoji u tužbi koju su podignuli fanovi australske pjevačice Sije (40). Od nje traže oko 16 miliona kuna na sudu zbog lošeg koncerta 11. kolovoza.

– Osjećamo se prevareno. Samo je stajala na pozornici i činilo se kao da uopće ne pjeva uživo – rekao je jedan od fanova. Požalili su se i kako je koncert trajao prekratko, samo 65 minuta, a na videozidu se nije prikazivala pozornica.

– Moji nastupi su malo apstraktni, ali uvijek dam sve od sebe – napisala je pjevačica na društvenim mrežama koja na većinu svojih nastupa stoji gotovo u pozadini, dok svijetlima pozornost više ustupa plesačima i scenografiji.

Obožavatelji u Tel-Avivu za koncert su platili 472 kune.

https://www.youtube.com/watch?v=EvF1BJgHzLY

izvor:24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti