Treć sreća: Udala se Eva Longoria!

Piše: Redakcija

Glumica Eva Longoria (41) i njen izabranik Jose Pepe Baston (47) vjenčali su se u subotu u privatnoj rezidencij u meksičkom Valle de Bravo, piše “Hola” koji ekskluzivno donosi fotografije vjenčanje kome je prisustvovalo 200 zvanica.

– U svom vrtu, okruženi malenom grupom ljudi koje volimo, Pepe i ja smo se vjenčali – napisala je Eva na svom Instagramu jutro nakon vjenčanja.

eva vjencanjeeva vjencanje1eva vjencanje3eva vjencanje4eva vjencanje5eva vjencanje6eva vjencanje7eva vjencanje8

Zvijezda “Očajnih kućanica” je uzela suprugovo prezime, te se sada preziva Eva Baston. Glumici je ovo treći brak. Prvi put je bila u braku s američkim glumcem Tylerom Christopherom, a drugi put s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom, od kojeg se razvela 2011. godine nakon četiri godine braka.

Mario Lopez, Ricky Martin, Melanie Griffith, Victoria i David Beckham… bili su među 200 zvanica. Victoria je za ovu priliku kreirala Evi i vjenčanicu.

Eva i njen izabranik, predsjednik najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi “Grupo Televisa” zaručili su se u decembru u Dubaiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti