Treći “Zonin” gala party

Piše: Redakcija

Prošlog petka u sarajevskom Studiju 1, upriličen je gala party Casting i Talent agencije ZONA. Ovo je treća godina kako “Zona” uz bogat i pomno osmišljeni program sumira postignute rezultate. A, rezultata i razloga za slavlje je bilo mnogo.

Nakon što su njeni glumci dospjeli pod svjetla reflektora Hollywooda – prisjetimo se samo “Ghost Protocola”, posljednjeg nastavka blockbustera “Nemoguća misija”, u kojem je Miraj Grbić igrao rame uz rame s Tomom Cruiseom, uslijedile su i druge uspješnice ove sarajevske agencije.

Njenim posredstvom Milorad Kapor iz Srbije je u 23-oj sagi o legendarnom Jamesu Bondu “Skyfall” dijelio filmsko platno s Danielom Craigom i Javierom Bardemom. Feđa Štukan ostvario je ulogu u filmu “Chid 44”, Goran Navojec u “The Prize Idiotu”, dok je Adnan Hasković zaigrao s oskarovkom Tildom Swinton u “Snowpierceru”.

Sa “Snowpiercerom” nije završena uspješna “Zonina” priča. U međuvremenu su realizirana i filmska ostvarenja iz Regiona i Evrope. A, nedavno je u agencijski CV upisan još jedan internacionalni film – “November Man”. Na odjavnoj špici lijepo će biti uz ime holivudske zvijezde Piercea Brosnana čitati i imena naših dviju glumica: Medihe Musliović i Amile Terzimehić.

– Tradicionalno pretposljednjeg dana Sarajevo Film Festivala organiziramo party, kako bismo s našim glumcima, poslovnim partnerima i prijateljima obilježili kraj jedne radne godine. To ćemo činiti i ubuduće. Godina je bila izuzetno uspješna, u narednoj nas čekaju također veliki projekti i planovi – kaže za naš magazin Anila Gajević, vlasnica “Zone”.

Nakon što je Dalal Midhat otpjevala pjesmu “Skyfall”, na scenu je izašla kćerka Medihe Musliović, Berna koja je oduševila zvanice svojom izvedbom velikog hita Nancy Sinatre “Bang Bang” iz filma “Kill Bill”. Potom je uslijedilo i prikazivanje showreela kroz koji su predstavljeni glumci koje zastupa “Zona”, kao i inserti najvažnijih filmskih ostvarenja u kojima su prošle godine igrali.

Vrijeme je bilo za feštu. A, kako se pravi istinska višesatna zabava, pokazali su članovi benda “Serious beat lovers”.

[nggallery id=136]

 

Pročitajte još