Simon Cowell: Predstavio trudnu djevojku prijatelju

Piše: Redakcija

Britanski muzički mogul Simon Cowell predstavio je svoju trudnu ljubavnicu Lauren Silverman kolegi Louisu Walshu, članu žirija britanskog “X Factora” u italijanskom restoranu u Chelsei. Ovime je i ozvaničio svoju vezu zbog koje je nedavno pukao Laurenin brak sa Simovim dobrim prijateljem.

Simon i Lauren su snimljeni u srijedu na večeri u društvu njegova kolege Louisa Walsha. Dok su Simon i Walsh razgovarali o novoj sezoni showa koji se ovog vikenda vraća na ITV, buduća majka se smješkala u ružičastoj haljini u kojoj je do izražaja došao njen zaobljeni trbuščić.

Lauren, koja je u trećem mjesecu trudnoće, žena je Simonova bliskog prijatelja Andrewa Silvermana koji je nedavno podnio zahtjev za razvod braka od Lauren i optužio Simona da mu se spetljao sa ženom dok je on još bio s njom.

– Kako je njihov brak propadao, tako je Lauren postajala sve bliža sa Simonom – rekao je izvor blizak paru.

[nggallery id=133]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti