MILAN POPOVIĆ NE ODUSTAJE OD BORBE ZA SINA, NAPAO SEVERINU: ‘Ta žena pati od sindroma zlonamjerne majke!’

Piše: Redakcija

Milan Popović, bivši Severinin zaručnik i otac njezinog sina, kaže kako mu jako teško pada razdvojenost od Aleksandra, a i mališanu od oca.

“Dijete kaže ‘tata, ja volim mamu, ali mi ti fališ kada sam kod mame. Kada sam kod tebe, meni fali mama’”, izjavio je Popović za RTL.

Popović smatra kako sa sinom provodi premalo vremena.

– Jedan dan ste ili u putu ili se upoznajete ponovo, niste se dugo vidjeli. Jedan dan ste zajedno, treći dan dijete već osjeća taj rastanak, ako mu je bilo lijepo s vama. Već osjeća da se mora vratiti nazad kod roditelja s kojim živi. Već je tužan što se rastaje od vas zato što će svako dijete uvijek jedanko volljeti i jednog i drugog roditelja”, rekao je Popović.

Krivi i sistem i Severinu

popovic

 

Smatra kako je za njegovu situaciju kriva Severina, ali i sistem koji joj dopušta takvo ponašanje. Kako bi nešto promijenio, Popović je jučer dao podršku Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo koji traži da se u Obiteljski zakon unese odredba prema kojoj će se zajednička roditeljska skrb određivati na prijedlog jednog od roditelja, a ne oba.

“Hoću podržati ne samo ovu udrugu, već i sve druge udruge u Hrvatskoj koje zastupaju isti cilj, a to je ravnopravno roditeljstvo”, rekao je Popović.

Severinu je optužio da pati od sindroma takozvane zlonamjerne majke u procesu razvoda tj. rastave, pojasnivši što to znači.

“Uskraćuju viđanje, ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti da uživa u tom provođenju vremena sa svojim djetetom ako dođe u priliku da provodi vrijeme sa svojim djetetom”, kaže Popović, koji tvrdi kako je lažno prijavljen za nasilje u porodici.

‘Severina me lažno prijavila za nasilje’

milan-popovic-aleksandar

“Nikada nisam bio agresivan, prijetio, psovao. Nikada. Ja imam lažnu kaznenu prijavu za nasilje u porodici. Niko me nije nazvao po pitanju ove prijave. Ko je pročitao, vidio je da je ovo čista glupost”, kaže Popović.

‘Kralj bakra’ smatra kako je i centar za socijalnu skrb zakazao kada su u pitanju prava očeva.

“Dijete se nije htjelo odvojiti od mene i prijeći dadilji. Zvao sam centar za socijalnu skrb, a socijalna radnica mi je rekla da sam neodgovoran otac jer nisam u stanju objasniti svom djetetu da mora ići majci. Druga mi je rekla da moram objasniti trogodišnjem djetetu da postoji presuda”, ispričao je Popović.

Severina i Popović prekinuli su 2013. godine. Ona je sad udana za Igora Kojića, a Aleksandar živi s njima u Zagrebu.

 

severina-milan-popovic-2012

 

Izvor: RTL

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti