Belma Tvico-Stambol predstavila film „Diva In You“: Noć glamura, ženstvenosti i visoke mode

Piše: Redakcija

Foto:  Haris Karamehmedović

Svjetska produkcija spomenutog filma očarala je blizu 200 uzvanika, koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj i odali priznanje Belminom trudu i predanom radu. Kroz film su predstavljene haljine iz kolekcije proljeće/ljeto 2015. i proljeće/ljeto 2016. Glamur njenih kreacija dočarala je manekenka Nataša Borozan, a njenu jaču polovinu u filmu glumi košarkaš i model Arijan Radan.

belma

Make-up artistica Maja Koristović-Talović bila je zadužena za šminku, a frizure je radio poznati frizer Ensar Dervišbegović. Snimanje filma je trajalo 16 sati bez pauza, u režiji 15-člane ekipe agencije FotoArt.

belma2

Maja Čengić Miralem i Lejla Zvizdić uživale su u glamuroznoj promociji

Kolekciju za proljeće/ljeto 2016. obilježavaju mantili, kombinezoni, haljine i vjenčanice koje podsjećaju na haljine iz bajke o princezama, jer odišu nježnošću, romantikom i prefinjenošću. Haljine, mantili, kombinezoni inspirirani su prirodom i neprolaznom ljepotom žene, duhovno bogatom, koja neprestano radi na sebi.

belma4
Sve kreacije predstavila je Džejla Glavović-Očuz za čiju je frizuru i make-up bio zadužen Admir Karišik. Fotografije su radili Eldar Nurkovića i E2 studio.

belma7

Džejla Glavović_Očuz sa prijateljicama plijenila je pažnju Belminom kreacijom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti