Susan Schneider prvi put progovorila o samoubistvu supruga Robina Williamsa: Bio je umoran od depresije i liječenja

Piše: Redakcija

Susan Schneider, udovica slavnog komičara Robina Williamsa koji je prošlog avgusta izvršio samoubistvo, u emisiji “Good Morning America” prvi put je progovorila o smrti supruga.

Ona je kazala da su njih dvoje imali veliku ljubav i da je tuga zbog njegovog odlaska toliko velika da nije sigurna da će ona ikada proći.

– Otkako je otišao ljudi mi prilaze i govore: “Bože, da smo bar znali šta se dešava, da smo ga bar nazvali da ga pitamo kako je”. Međutim, ne ide to tako. Svako je za Robina uradio ono što je najbolje mogao. Bolest koja ga je obuzela bila je kao neko ogromno morsko čudovište sa pedeset snažnih pipaka, a svaki je predstavljao po jedan simptom. Obuzima vaš razum, vaš cijeli život. Nema lijeka. Oslobodite se toga tek kad se predate i kad se ugasite – kaže Susan i otkriva kako se Robin bio pomirio s dijagnozom parkinsonove bolesti. Umoran je nastavlja ona, bio od depresije i liječenja, ali ničim nije ukazivao da više ne želi da živi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti