Kontroverzni žiri umalo izbacio talentovanu djevojku iz showa jer ne vjeruje u Boga

Piše: Redakcija

Iako je na svom nastupu briljirala, glumica Maria Fernanda Rios ju je nakon njega pitala je li vjeruje u boga na što je sramežljivo rekla ‘ne

Žiri showa ‘Ecuador’s got talent’ skoro je iz takmičenja izbacio 16-godišnju pjevačicu Carolinu Penu, nakon što je na njihovo direktno pitanje odgovorila da ne vjeruje u boga.

Iako je na svom nastupu briljirala, glumica Maria Fernanda Rios ju je nakon njega pitala je li vjeruje u boga na što je sramežljivo rekla ‘ne’.

“Nikad nećeš biti uspješna u životu ako ne vjeruješ u boga”, rekla je Rios, a sljedeća sutkinja, Paola Farias iznenađeno ju je pitala što onda misli, od kuda dolazimo?”.

Video njenog nastupa i komentara sudaca u međuvremenu je obišao svijet, a žiri je pritom zaradio stotine tisuća ljutitih komentara zbog svog čina. Mnoge udruge također su reagirale, pa je u konačnici pokrenuta istraga o spornom događaju.

https://www.youtube.com/watch?v=wEWSHWpcLFc

vijesti.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti