Tom Brady odgovorio na glasine o razvodu od Gisele Bundchen: dobro smo, ona je moja najveća podrška

Piše: Redakcija

Tom Brady i Gisele Bundchen su jedna od najomiljenijih parova Hollywooda, pa su se mnogi fanovi uznemirili kada su se počele širiti glasine o njihovom razvodu. Sudeći prema Tomovim riječima, od toga nema ništa. Slavni sportaš i nedna od najplaćenijih manekenki zajedno su godinama, imaju i dvoje djece, te se i dalje ludo vole!

-Dobro smo, ona je moja najveća podrška. Svaki parovi prolaze kroz uspone i padove, važno je imati ljude na koje možeš računati, poručio je Tom za bostonski radio WEEI.

tom gisele4 tom gisele1 tom gisele2 tom gisele3

Šuškalo se i da je Gisele plastičnom operacijom korigirala grudi i borice oko očiju, što se ne primjećuje na zadnjim fotografijama koje je sama objavila na Instagramu . Ono što slavna brazilska manekenka jedino priznaje je ljubav, pa putem svojih društvenih mreža promovira zdrav život, vježbanje i ljubav.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti