Eldin Huseinbegović oženio se Suzanom Trtovac: Medeni mjesec u Kemeru

Piše: Redakcija

Nijedan događaj u posljednje vrijeme nije izazvao toliku pažnju domaće javnosti kao prošlosedmično vjenčanje Eldina Huseinbegovića i Suzane Trtovac. Bh. kantautor i 24-godišnja magistrica za PR i komunikacije sudbonosno “DA” izgovorili su u nedjelju u sarajevskom hotelu “Bristol” u prisustvu stotinjak zvanica. Uz općinsko, istog dana je upriličeno i šerijatsko vjenčanje.

Mladenci nisu željeli praviti preveliku pompu, te su svoju sreću u nedjelju dijelili samo s najbližim prijateljima, rodbinom i najužim krugom saradnika… Eldin je za ovu priliku, umjesto crnog odijela, tipičnog za vjenčane ceremonije, izabrao sivo, dok je Suzana blistala u dugoj bijeloj vjenčanici ukrašenoj čipkom…

– Uz nas su bili svi oni koji nas mnogo vole i koji uistinu poznaju nas i našu zajedničku priču – kaže Eldin za naš magazin.

Za svoju izabranicu je otpjevao posebnu pjesmu. Kako joj još nije dao radni naslov, saglasan je s našom sugestijom da je zbog simbolike možda najbolje da je zove “Bezimena”. Nekim pjesmama treba mnogo vremena da se pretoče na papir. Neke iz srca i duše izlaze u trenu. Ova je tako i nastala. Eldin ju je napisao u trenu. U svaki njen stih utkano je mnogo ljubavi i najčistijih emocija.

Kompletan tekst u printanom izdanju magazina Azra (broj 861)

[nggallery id=106]

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti