Meryem Uzerli: Sama ću odgajati dijete

Piše: Redakcija

I dok su brojne novine u Turskoj isčekivale datum vjenčanja Meryem Uzerli i Cana Atesa, novinarka Aisha Arman je samo jednom objavom na svom Twitter profilu raspršila i zadnju nadu da bi se taj čin u skorijoj budućnosti mogao dogoditi.

Naime, Aisha, koja je s televizijskom Hurem radila intervju u jednom od istanbulskih hamama, u vrijeme dok je Meryem snimala sagu o Sulejmanu Veličanstvenom, prije nekoliko dana je otputovala za Berlin, kako bi se još jednom susrela s popularnom glumicom.

Iščekujući lijepe vijesti o njenom oporavku u jednoj njemačkoj klinici, u koju je prije nekoliko mjeseci smještena zbog psihičke iscrpljenosti i takozvanog sindroma izgaranja, Aisha je od Uzerli dobila drugu, možda i ljepšu informaciju. Naime, 30-godišnja Meryem je trudna četiri mjeseca. Otac djeteta je Can Ates, Turčin, dobro poznat u poslovnim krugovima, ne samo Istanbula već i šire, s kojim je bila u ozbiljnoj vezi.

– Saznala sam nevjerovatne stvari, riječ je o puno ozbiljnijim stvarima nego što smo pretpostavljali. Najviše me šokiralo to što sam otkrila da je Meryem trudna. U četvrtom je mjesecu. U isto je vrijeme sretna, ali i uzrujana. Pokušava ostati jaka. Priprema se da postane samohrana majka – objavila je novinarka.

Kompletan tekst u printanom izdanju magazina Azra (broj 861)

[nggallery id=94]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti