Razvodi se i Monica Belluci

Piše: Redakcija

Ako je vjerovati italijanskim medijima, Monica (48) se razvodi od supruga Vincenta Cassela (46) s kojim je živjela posljednjih 14 godina.

Vijest da se par razišao potvrdio je i glumicin portparol. Par se vjenčao 1999. godine i imaju dvije kćerke, Devu i Leonie.

Glumica je 2011. godine izjavila da ne bi imala ništa protiv da je suprug prevari ukoliko bi bili razdvojeni najmanje dva mjeseca.

– Strast možete osjetiti prema najgorem čovjeku na svijetu. No, to nema ništa s partnerstvom i suživotom. Važniji su povjerenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kada je to potrebno. To je važnije nego sama vjernost. Bilo bi suludo očekivati od njega da mi bude vjeran ako me nije vidio dva mjeseca. Mislim da je Vincent veoma seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali, on nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bih ga najradije ubila – kazala je tada Monica.[nggallery id=92]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti