Severinin salaš na prodaju

Piše: Redakcija

Nakon što su planirali zajednički život na salašu u Čeneju blizu Novog Sada, Milan Popović za imanje u čije je zemljište uložio 1.8 miliona kuna, sada za traži tri miliona. Sevkin bivši želi se što prije riješiti ovog luksuznog imanja gdje je Severina sa njim i sinom Aleksandrom planirala zajednički život. Imanje je kupljeno 2011 godine a nedugo poslije toga ovaj par se razišao.

Unutrašnjost  je bila uređena prema feng-shuiju a namještaj za 14 soba naručen  je iz Italije. Samo lusteri u kući su koštali 12.500 KM svaki. Svaka soba ima svoju kupatilo, a u podrumu je potpuno opremljena teretana te finska i turska saun. Za rekreaciju  u dvorištu je napravljen bazen a za igru teniski i košarkaški teren.

Ovogodišnja najava vjenčanja Severine i Igora primorala je Milana da se što prije riješi uspomena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti