Zbogom Maestro!

Piše: Redakcija

arsen-dedic

Muzički velikan Arsen Dedić preminuo je u 78. godini života od posljedica sepse u KBC-u Zagreb. U bolnicu je primljen 29.jula nakon čega se njegovo stanje zakomplikovalo. Doktori su procijenili kako njegov organizam neće biti u stanju podnijeti još jedan operativni zahvat. Nakon otkazivanja vitalnih organa ovaj velikan je izgubio bitku.

Njegova supruga Gabi Novak,  s kojom je bio u braku 42 godine bila je uz njega cijelo vrijeme bolničkog liječenja, aporuke podrške su mu pružali i sin Matija, snaha Marina  i unuka Lu.

Arsenovi ozbiljni zdravstveni problemi započeli su prije 11 godina nakon što mu je u Padovi transplantirana jetra. Operacija je prošla uspješno ali prije godinu dana nakon nezgodnog pada uslijedili su problemi s kukom. Operaciji kuka muzičar se podvrgao sredinom jula u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim toplicama.

Arsen će ostati upamćen kao šansonijer Balkana posebnog stila, velike umjetničke vrijednosti.

Nek’ mu je laka zemlja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti