Courteney Cox: “Prijatelji” se više nikada neće okupiti

Piše: Redakcija

Courteney Cox nema problema u intervjuima stalno odgovarati na pitanja o seriji “Prijatelji”, ali je nepopustljiva kada je riječ o ponovnom okupljanju ekipe.

– Pustite to! – kazala je 50-godišnja glumica sajtu Yahoo u petak kada su je pitali postoji li mogućnost da se popularna šestorka ponovo okupi na setu.

– Mi to nećemo uraditi – kaže Courtney koja se u “Prijateljima” proslavila igrajući Monicu Geller.

Ona je također dodala da ostali glumci Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer – nikada nisu bili “na istom mjestu” od kada je serijal doživio svoje finale 2004.godine, kada je reunion u pitanju.

– Svi smo tu nekih 80 posto, ali uvijek postoji jedna osoba koja bude kao pahuljica na kraju – kaže ona.

Kada su je pitali da otkrije ko bi mogao od glumačke postave biti pahuljica, zagonetno je kazala: Neću navoditi imena, ali to ne bi mogao biti David Schwimmer. Tako je aludirala da je on taj koji se od starta protivio ideji da ekipa ponovo dođe na set i eventualno snimi nove zgode.

Courteney se našalila da bi njen karakter Monica mogla snimiti solo film, čak iako su drugi akteri serijala prezauzeti da se pridruže projektu.

– Monica će snimiti film. Zvat će se: Druženje s Monicom – kazala je kroz smijeh.

Iako je jasno da se barem sada neće snimiti film “Prijatelji”, niti nove epizode istoimenog serijala, neki glumci su i nakon završetka ovog projekta od prije deset godina i danas dobri prijatelji koji se sretnu s vremena na vrijeme.

Courtney Cox i Jennifer Aniston su naprimjer najbolje prijateljice u stvarnom životu.

Pročitajte još