William i Kate častili doručkom fanove okupljene oko bolnice u kojoj vojvotkinja isčekuje porođaj

Piše: Redakcija

To nije bio poklon kakav su očekivali, ali fanovi kraljevskog para okupljeni oko Lindo krila St Mary’s bolnice u Londonu ipak su se jutros obradovali slasticama i kolačima koje su specijalno za njih pripremili Kate i William. Kensingtonska palača je potvrdila da je par nakon što je čuo okupljene ljude u blizini bolnice gdje će vojvotkinja Kate Middleton uskoro roditi svoje drugo dijete, pripremio doručak za okupljenu gomilu i time im stavio do znanja da misle na njih. Kutije slatkiša bile su umotane i ukrašene ružičastom vrpcom, što bi mogao biti nagovještaj da u kraljevsku palaču nakon dječaka, princa Georgea, dolazi djevojčica.

Maria Scott, jedna od onih koja je veliki fan kraljevskog para kaže: “Pokucali su nam na šator i rekli: Dobro jutro, imamo poklon od vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.
Ovo nije prvi put da William i Kate pokazuju svoju zahvalnost onima koji prate njihove živote. Uoči njihovog vjenčanja 2011. godine princ William je izašao iz Clarence House-a da pozdravi one koji su došli pratiti njihovo vjenčanje. Popularni princ se s okupljenom masom tada rukovao, slikao, a i našalio.

Pretpostavlja se, piše britanski Hello magazin da je prošlo nekoliko dana od datuma na koji je Kate trebala roditi, pa doktori neće predugo čekati da joj izazovu trudove. Čini se da kraljevsku bebu nećemo još dugo čekati.

Pročitajte još