Harper Seven je i dalje tatina mezimica

Piše: Redakcija

Harper Seven, jedina kćerka i najmlađe dijete Victorije i Davida Beckhama ponovo je svu pažnju medija skrenula na sebe. Sa ocem Davidom, koji ne krije da je ona njegova mezimica, iako ima još trojicu sinova, u Los Angelesu je bila u šetnji i na sladoledu. Fotografije na kojima se vidi kako Harper nestrpljivo čeka svoj red za kašikicom sladoleda su toliko “slatke” da su se urednici showbiz rubrika potrudili da ih objave sve.

– Sinovi više ne žele imati ništa sa mnom. Kažu mi: Ne ljubi me tata, ne vozi me u školu, ne ostavljaj me blizu školskog ulaza, vidimo se kasnije, ne zovi me…- ispričao je David u jednom od svojih intervjua, kada su ga pitali o odnosu sa sinovima i time stavio do znanja da su ovakvi dijalozi s djecom kada uđu u pubertet sasvim uobičajeni.

Zato on ima malenu Harper Seven od koje se ne odvaja.

[nggallery id=817]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti