Tea Bošković: Ljubi Žarka Markovića, reprezentativca Katara

Piše: Redakcija

Na Facebook profilu naše mostarske manekenke i foto modela Tee Bošković slike sa photo shootinga zamijenile su nove, koje nam govore posve drugačiju priču. O ljubavi. Zanimalo nas je ko je tajanstveni, tamnoputi dečko zbog kojeg joj osmijeh ne silazi s lica.

– On se zove Žarko Marković i rukometni je reprezentativac Katara. Zaljubljeni smo i uživamo kad smo skupa. Moja ljubav je prezadovoljna uvjetima koje imamo ovdje, tako da nam je super! On je, inače, jedan od najboljih rukometaša u svijetu – kaže Tea.

tea katar3 tea katar2

Osim dečkom, koji je porijeklom iz Crne Gore, oduševljena je i zemljom u kojoj ovih dana boravi.

– Doha je divan grad, a Katar je najbogatija arapska zemlja. Vidi se da imaju novca, jer je zemlja prerazvijena. Imaju sve za lijep život, samo što nama sa strane treba malo vremena da se priviknemo na klimu. Sada dolaze sve topliji dani, pa je preko dana jako vruće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti