Mirisni noviteti: Bruno Banani Absolute Woman i 007 for Woman

Piše: Redakcija

Osim vrhunskim umjetničkim djelima, prostor Muzeja moderne umjetnosti Ars Aevi u Sarajevu, u petak, 6. marta, bio je ispunjen mirisnim novitetima brendova “Bruno Banani” i “James Bond”. Uz moćnu mješavinu nježnih cvjetnih i nestašnih paprenih tonova postajete samouvjerene, vesele i opuštene. Jednostavnije rečeno, postajete “Absolute Woman”, što je naziv novog mirisa “Bruno Banani”.

bruno banani3bond parfem1

Ukoliko se, ipak, osjećate zavodljivo i želite to pokazati mirisnim tragom koji ostaje iza vas, onda je naš prijedlog “007 for Woman”. Mirisna partnerica tri muška parfema iz “James Bond” kolekcije dat će vam opojnu moć Bond žene čijem poželjnom, ali opasnom šarmu ne može odoljeti nijedan muškarac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti