Crveni ruž: savršen za usne, ali i podočnjake?!

Piše: Redakcija

Možda vam  ideja o nanošenju crvenog ruža za usne na podočnjake zvuči suludo, a možda ste se s tom idejom već susreli na nekom beauty blogu, piše Index.hr. Djevojke diljem svijeta na internet stavljaju fotke na kojima predlažu da se podočnjaci prikrivaju ružem za usne, no ako ste i vi skeptični, pročitajte o čemu se radi. Crveni ruž koristi se kao baza za korektor, što znači da se za dobre rezultate ipak mora pomiješati sa korektorom.

To i nije tako luda ideja, kažu sa portala Beauty High, pogotovo kad malo razmislimo o spektru boja i shvatimo kako se crvenkaste nijanse nalaze nasuprot plavima i zelenima. Na tamnim podočnjacima najčešće se i pojavljuju plavičaste nijanse pa ih je najbolje neutralizirati suprotnim bojama, kažu beauty blogerice. Naravno to ne znači da samo možeš razmuljati omiljeni crveni ruž ispod očiju i krenuti u život – za ovu tehniku potrebno je ipak malo više vježbe.

podocnjaci

Važno je pronaći nijansu koja vam savršeno odgovara, pogotovo ako imate blijedu put. U tom slučaju za vas su bolje bljeđe nijanse crvene, s rozim podtonom, dok su za tamnopute cure bolje žarke nijanse, s narandžastim prizvukom. Ruž se na podočnjake nanosi četkom za šminku, zatim ostavlja na licu 30 do 60 sekundi te, nakon toga, prikriva korektorom. Nakon toga podočnjaci, navodno, magično nestaju!

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti