Pogledajte novu kolekciju Victorije Beckham za jesen/zimu 2015/2016

Piše: Redakcija

Kreacije su naglašavale žensku siluetu, boje su bile prilično živahne i vedre, ali sasvim nosive, a lukavo osmišljena asimetrija pojedinih komada dodala im je umjetničku notu, pa su duge i raskošno drapirane suknje djelovale kao da se prelivaju po podu.

Za večernje kombinacije, Victoria je ponudila suknje s aplikacijama u obliku velikih izrezanih mašni koje je kombinovala s jednostavnim majicama.

– Osjeća se doza savremene mode. Jedva čekam da nosim modele iz jesenje kolekcije – izjavila je britanska dizajnerka koja je napomenula da se ovoga puta igrala sa volumenom i krojem.

Na pitanje kojim bi riječima opisala kolekciju, Victoria je rekla: “Vedra. Pod time mislim na tkanine koje djeluju svježe i novo.” (Izvor: Elle.rs)

[nggallery id=766]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti