Madonna se vratila: Novi video najbolji koji je snimila do sada?

Piše: Redakcija

Baš u stilu kraljice odlučila je da lansiranje spota koji je urađen za singl sa njenog najnovijeg albuma “Rebel heart” (13. po redu) koji će se naći u prodaji 20. marta, lansirala na krajnje neobičan i do sada neviđen način: putem foto-aplikacije Snapchat!

Muzički video koji je snimio francuski režiserski duo Julien Choquart i Camille Hirigoyen, poznatiji pod imenom J.A.C.K. je snimljen u latino-Moulen Rouge kombinaciji: The Queen obučena u kostim koji najviše podsjeća na ona koja nose matadori pleše, okružena muškim plesačima (čije su glave prekrivene maskama bikova) u prostoru koji podsjeća na crvenu arenu.

Međutim, mišljenje je svih koji su gledali Madonnin novi video da je ovo možda i najbolji njen muzički video poslije Voguea, a pogotovo poslije prilično jednoličnih spotova koje je snimila za pjesme Girl Gone Wild i sve one koje su uslijedile nakon “Confessions on a dancefloor” albuma. (Izvor: Elle.rs)

http://vimeo.com/118853741

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti