Bobby Brown demantira da je njegova kćerka Bobbi Kristina skinuta s aparata za disanje

Piše: Redakcija

Bobby Brown demantirao je navode da je njegova kćerka Bobbi Kristina skinuta s aparata za disanje, pet dana nakon što je pronađena u kadi s licem okrenutim vodi. Američki pjevač izdao je saopćenje, kojeg prenosi RadarOnline, u kojem kaže: “Ako izdamo saopćenje svaki put kad mediji objave lažnu informaciju o ovom slučaju, onda ćemo to raditi 24 sata dnevno”.

– To je laž, baš kao i većina vijesti koje trenutno zauzimaju medijski prostor. Bobby je govorio i za Access Hollywood naglasivši kako se on moli da se njegova kćerka oporavi.

Dvadesetjednogodišnja kćerka preminule Whitney Houston, nalazi se na bolničkom liječenju, nakon što ju je u subotu uvečer, nesvjesnom stanju u kadi u njihovoj kući u Roswellu, u Georgiji, pronašao suprug Nick Gordon i prijatelj.

Uz nju je u ovim trenucima njen otac Bobby, kao i porodica i prijatelji. Porodica je početkom sedmice izdala saopćenje u kojem je priznala da se djevojka nalazi u teškom stanju.

– Bobbi Kristina se bori za život i uz nju je samo najbliža porodica.

Američki portali javljaju kako je mozak Bobbi Kristine mrtav, te da ona diše uz pomoć aparata, međutim, ove navode niko nije još potvrdio.

Njena majka Whitney Houston je umrla 2012. godine, kada se predozirana utopila u kadi u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu.

Iako je porodica u početku tvrdila kako Kristina nije krenula majčinim stopama, i da prvi nalazi ne upućuju da se ona ugušila u kadi zbog predoziranosti, te da u njenoj krvi nisu pronađene ove supstance, čini se da je istina drugačija.

Zašto i kako se Whitneyjina kćerka pred godišnjicu majčine smrti našla bez svijesti u svojoj kadi, je li se pokušala ubiti, okončati život na istom mjestu kao njena majka, još nije poznato. Ono što se zna jeste da je Bobbi Kristina, sa svojih 21 godinu, već iskusila mnogo loših stvari u životu. Otkako se rodila našla se u centru medijske pažnje. Ona nije prestala ni sa smrću njene majke. Štaviše, od tada su paparazzi pratili svaki njen korak.

U julu prošle godine na Instagramu je osvanula šokantna fotografija Bobbi Kristine kako se drogira. Ona je kasnije negirala da je postavila, ali šteta je već bila učinjena.
Uz sliku je napisala sljedeće:

– Ova slika može biti neprimjerena, ali želim se povezati s vama. Ne brinite, nije napravljena nedavno. Samo me saslušajte. Znate li kako se osjećam? Čudno je, kao da više ne mogu osjećati bol. Nisam uzimala droge u posljednje vrijeme. Stvari se same dešavaju. Pojave se neke situacije koje me prisile da radim neke stvari i da osjećam bol. Radila sam to i radim. Bila sam povrijeđena.
Dodala je i ovo:

-Ljudi nešto očekuju od mene. Ali ja ne mogu. Izgubila sam smisao. To se samo desilo. Povrijeđena sam i boli me, ali ne znam šta je to…Šta da radim? Bože, pomozi mi da ignorišem i ukorim ove demone zbog onog što mi govore u Isusovo ime. Amen.

Šokantni su i tužni novinski naslovi o Kristininom drogiranju tokom protekle tri godine. Neki tvrde da su ona i njena majka imale istog dilera. Navodno se nadrogirala i neposredno prije njene sahrane. Tada je imala 18 godina i već je jednom bila na rehabilitaciji.

Odrastala je gledajući majku kako se drogira. O tome je pričao Whitneyin vozač koji je zatekao pjevačicu i njenog muža Bobbyja Browna kako uzimaju crack pred djevojčicom. U haosu u kojem je živjela nije ni čudo da je i sama posegnula za istim porokom.

Njen privatni život nije bio nimalo jednostavan ni običan. Godine 2013. udala se za Nicka Gordona. I ništa tu ne bi bilo neobično da Nick nije posvojeni sin njene majke Whitney. Bobbi je imala šest godina kada je nekoliko godina stariji Nick postao član njene porodice.

Mnogi su njihovu vezu okarakterisali kao incestuoznu. Bobbi i Nick se nisu ostvrtali na to. Čak su se rugali svima koji su ih osuđivali.

– Volim spavati sa svojim velikim bratom – napisala je jedne prilike Bobbi na Twitteru.

U martu prošle godine, nakon što je objavila svoju fotografiju u bikiniju, sve je zabrinuo njen izgled. Bobbi, koja je uvijek bila bucmasta, ovog puta je izgledalo premršavo i iscrpljeno. Njen odgovor na kontroverze je bio:

-Ja sam dijete svoje majke. Jeste li ikad čuli za brz metabolizam?

Uvijek i svuda je spominjala mamu. Nikako nije mogla prihvatiti da ona više nije živa. Jedan od njenih posljednjih Bobbinih postova na Twitteru glasio je:

„Mama, nedostaješ tvojoj maloj dami i tvom mladom gospodinu Nicku Gordonu… Mnogo… Volimo te svake sekunde sve više#godišnjica”.

Nakon Whitneyine smrti nekoliko puta je hospitalizirana, što zbog droge, što zbog napada anksioznoisti. Cijela porodica od tada strahuje za njeno zdravlje, ali i život. S pravom.

[nggallery id=756]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti