Jennifer Aniston: Priznajem, gledam realityje!

Piše: Redakcija

Kudili ih ili hvalili, jedno je neosporno, reality emisije se gledaju. Jedna koja se u Americi perikazivala 13 godina, i za kojom mnogi gledatelji i danas žude je “The Bachelor” (Neženja). A, zanimljivo, jedan od najvjernijih gledatelja bili su Jennifer Aniston i njen zaručnik Justin Theroux. Par naime dijeli strast prema TV realityjima, naročito onom iz produkcije ABC “The Bachelor”.

– Priznat ću to naglas (smijeh). Prošle godine, prijatelji su govorili: “Sad će The Bachelor, premijera je večeras, The Bachelor se premijerno prikazuje!” I ja sam ih gledala i pitala: Ljudi, je li vi to ozbiljno? The Bachelor? To je bilo prije nekih 15 ili više godina. I Justin i ja smo čisto iz zabave gledali emisiju, i dva sata kasnije, postali smo ovisni. Bilo je kao da ste ovisni o džanski hrani. Bili smo tužni kada se završio show – ispričala je nedavno Jennifer.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti