Madonna o pričama da je članica tajnog društva: Znam vrlo dobro ko su iluminati i odakle dolaze glasine o meni

Piše: Redakcija

Otkako su na internetu procurile neke od njenih pjesama s novog albuma “Rebel Heart”, Madonna ne prestaje izazivati nove kontroverze. Prije nekoliko dana je komentirala zašto joj se jedna od novih pjesama zove “Illuminati”. Naime, poznato je odavno da se Madonna, Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian…, povezuje s ovim tajnim društvom.

– Ljudi me optužuju da sam članica iluminata, ali istina je zapravo da ja vrlo dobro znam ko su oni i znam odakle dolaze te glasine – prenosi njenu izjavu “Glamour Magazine”.

Na izradi ove pjesme kraljica popa je sarađivala s Kanyeom Westom koji je bio, šuška se u holivudskim krugovima, vrlo sretan što je Madonna izabrala baš njega kao saradnika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti