Shakira u UNICEF-ovoj kampanji: Pomozimo svi siromašnoj djeci i roditeljima!

Piše: Redakcija

Kolumbijska pop zvijezda Shakira u narednih nekoliko sedmica bi trebala da rodi svoje drugo dijete, ponovo dječaka! Ona je na svom profilu objavila porodične fotografije, u okvoru UNICEF-ove kampanje “World Baby Shower”. Pjevačica je svoje fanove pozvala na akciju “World Baby Shower” koju je sama pokrenula nakon što je 2013. godine rodila Milana i koju realizira u saradnji s UNICEF-om.

UNICEF-ova ambasadorica dobre volje nije tražila poklone za svoju bebu, kao što nije tražila ni u prvoj kampanji kada je očekivala rođenje svog prvog djeteta, dvogodišnjeg Milana, već je pozvala sve ljude širom svijeta, neovisno o tome da li je vole ili ne vole, da joj se pridruže u prikupljanju sredstava za pomoć djeci koja će se roditi u najvećem siromaštvu.

– Željeli smo darovati nešto roditeljima i bebama širom svijeta, koji žive u uvjetima ekstremnog siromaštva i ranjivosti, ali čije živote možemo i mi, svojim doprinosima poboljšati – napisala je Shakira povodom svoje nove “World Baby Shower” kampanje.

[nggallery id=729]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti