Modni izazov: Slojevito oblačenje…može biti tako privlačno

Piše: Redakcija

Stiglo je hladnije vreme i svi smo počeli da se oblačimo slojevito! Osim što vam pružaju toplotu, slojevi garderobe mogu da budu i pravi modni izazov i zadovoljstvo. Ispred vas su četiri ideje kako da slažete slojeve i izgledate fantastično u svakoj prilici.

 1. Lagano i seksi

kombinacija1

Evo sjajne ideje kako da slojevito slažete haljine. Obucite neku svilenu sa volanima, preko nje usku od tankog pamuka tako da volan pri dnu viri. Sstavite tanki kaiš da naglasite struk, a preko obucite kardigan kako bi vam bilo udobno i toplo. Kombinacija pletiva i nježnih mekanih materijala poput svile i satena su uvijek dobar izbor.

2. Mladalački 

kombinacija2

Šortseve možete nositi i kada je napolju hladnije vrijeme, naravno uz deblje čarape. Izaberite neke u ludoj boji ukoliko želite drugačiji i osvježen izgled. Gore obucite usku atlet majicu, preko nje čipkastu kratkih rukava za jedan potpuno novi spoj, a za savršen šmek i kombinaciju koju će svi primijetiti sve zapečatite strukiranim sakoom.

3. Toplo i udobno

kombinacija3

Kada je napolju hladno farmerke su uvijek dobar izbor. Gore najprije obucite usku majicu 3/4 rukava koja će vas grijati umjesto potkošulje, preko nje košulju kojoj ćete otkopčati par dugmića, zavrnuti rukave da se vidi majica ispod, a sve upotpuniti pletenim prslukom. Stavite preko tanki kaiš kako biste naglasili figuru. Udobno, a i dalje ženstveno!

4. Ženstveno

kombinacija4

I uz suknje možete nositi slojeve. Crnu suknju kombinujte s uskom bodi majicom 3/4 rukava na crno-bijele pruge preko koje ćete obući tanki džemperak i blago zavrnuti rukave. Jarke boje uz crno-bijelu kombinaciju će vašem izgledu dati originalnost i upečatljivost, a odvažna ogrlica šmek pravog ljubitelja mode!

Izvor: mogujatosama.rs

Pročitajte još