Video: Sean Penn prvi put govori o ljubavi sa Charlize: Kao da smo udarili o nešto i poludjeli

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana u Los Angelesu je upriličena četvrta po redu “Sean Penn & prijatelji pomažu Haitiju” gala zabava. Očekivano brojne zvijezde su tu noć došle da izdvoje sredstva, ali novinare je najviše zanimao par Charlize Theron i Sean Penn. Glumac, koji je u januaru 2010. godine i utemeljio J/P Haitian Relief organizaciju, prvi put je pred kamerama progovorio o ljubavi sa lijepom glumicom.

Podsjećamo, Penn se razveo od supruge Robin Wright 2010. godine, da bi ga 2013. godine počeli viđati sa Charlize. Navodno, njih dvoje su se krajem prošle godine i zaručili.

– Poznajemo se godinama i jako smo dobri prijatelji. I onda odjednom kao da smo udarili o nešto i poludjeli, izgubili razum i sad smo, eto, tu gdje jesmo – kroz smijeh je rekao glumac. Dodao je da o ljubavi ne može i ne želi pričati pred kamerama jer jednostavno mrzi ljude koji to čine s neopisivom lakoćom.

[nggallery id=719]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti