Ashton i Mila prvi put pokazali kćerkicu Wyatt Isabelle

Piše: Redakcija

Mila Kunis i Ashton Kutcher dobili su kćerku Wyatt Isabelle početkom oktobra prošle godine, i puna tri mjeseca svijet je čekao da vidi djevojčicu. Par je sa svojim prvim djetetom pozirao na prazničnoj čestitci koju su poslali porodici i prijateljima, međutim, one su vrlo brzo osvanule i na društvenim mrežama. Vjerovatno je neko od prijatelja bio nepažljiv i pohvalio se na društvenim mrežama prazničnom čestitkom.

Prve fotografije njihovog djeteta objavljene su nakon spekulacija da su se Mila i Ashton tokom praznika u tajnosti vjenčali. 36-godišnji glumac podgrijao je ove glasine o vjenčanju zanimljivom objavom na Facebooku.

“Happy New Year, (love) The Kutchers – napisao je Ashton ispod fotografije na kojoj se vidi kako su svoja imena ispisali na pijesku.

Možda je ovdje riječ o još jednoj šali zvijezde “Punk’d”, u kojoj je Ashton “nasamario” brojne zvijezde, jer još uvijek nije stigla ni potvrda niti demant o tome jesu li se uistinu vjenčali ili su i dalje zaručeni par. Ashton i Mila su se zaručili u februaru 2014. godine, nakon skoro dvije godine zabavljanja.

[nggallery id=695]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti