Nicole Kidman na sudu: Tužio je komšija zbog pucanja cijevi

Piše: Redakcija

Nicole Kidman se suočava sa tužbom zbog štete koju su njene popucale cijevi prouzročile komšijama u zgradi na Manhattanu. Australsku filmsku zvijezdu je tužio komšija Leonard Steinberg zato što je voda koja je curila iz cijevi prouzročila štetu od 46,000 dolara u njegovom stanu koji se nalazi ispod glumicinog.

Prema sudskim spisima, na koje se pozova “New York Post”, Kidman je bakrene cijevi instalirala duž terase njenog deset miliona dolara vrijednog penthausa, i koje su pukle zbog srmzavanja vode koja se danima nije puštala.

Steinberg kaže kako je njegov stan poplavljen i da sada njegova osiguravajuća kuća “Nationwide Insurance Brokers” tuži glumicu zbog šnanesene štete.

Kidman sa suprugom Keithom Urbanom i njihovim kćerkama Faith i Sunday Rose uglavnom boravi u domu u Nashvilleu, ali imaju i stanove i imanja u drugim dijelovima Amerike, kao i njenoj rodnoj Australiji.

[nggallery id=674]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti