Potresna ispovijest supruge preminulog glumca: Prestrašno mi je što sam ga izgubila za deset sekundi

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, danas je u 66. godini života, preminuo legendarni glumac Branislav Petrušević Petrući. Njegova supruga Nada je za srbijanski “Blic” otkrila kako su izgledali posljednji momenti slavnog glumca. 

– Nedugo nakon što je ustao, rekao mi je da mu se vrti u glavi. Pitala sam ga da li ga negdje steže ili boli nešto, aludirajući na neke srčane probleme i on mi je rekao ništa. Zamolio me je da mu masiram vrat, jer ga tu boli. Nekoliko sati nakon toga smo sjedili jedno pored drugog, ćaskali i smijali se. Čitala sam mu nešto. Počeo je da teško diše i kao da se guši, ali on je tako volio da glumi, te sam mislila da se šali. Poslije nekoliko sekundi sam vidjela da ne glumi i da postaje ljubičast. Samo je prestao da diše. Odmah sam počela da mu radim reanimaciju i da zovem djecu koja su bila u kući. Počeo je da se hladi i da bude žut. Prestrašno mi je što sam za deset sekundi izgubila supruga – rekla je, između ostalog, ona. 

Podsjećamo, Branislav je tokom svoje glumačke karijere ostvario brojne uloge, a bh. publika ga je imala priliku gledati u filmu “Hajde da se volimo3”. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti